Men för fan! Anna Book?

Alltså, jag vet att jag är partisk.

Men HUR kunde Andreas låt inte gå vidare? Det var ju lätt det snyggaste numret, grym danslåt, fantastisk koreografi och dansare och otroligt bra framfört. Nej, svenska folket vill ha fucking gummi-face-Tommy Nilsson och Gilbert Grapes mamma Anna Book.

Jag blir trött.

Erkännanden:

Jag gillade Tommys låt. Den var bra, pampig och schysst melodi.

Anna Book skrämmer mig. Hur har hon lyckats hålla sig kvar i branchen? Kuslig energi och noll självkännedom verkar gå hem hos folket. Hon firar väl med champagne. Eller en hel special, McDonalds, smågodis, dillchips, coca cola, ister, margarin, härdat fett och spunnet socker.

Eloge:

Den otroliga kören! Väldigt fint jobb. Och Anna Nilsson. Vilken toppendebut i kvällens schlagerkör. Man tittade ju BARA på henne i det där grekiska numret som man inte för allt i livet kommer ihåg hur den gick.

Elin Lantos dansare. Vad skulle hennes nummer varit utan dom? De gjorde showen.

Kvällens värsta:

Addis Black Widdow borde joina Addi och genast skjuta sig själva efter det där pinsamma framträdandet. Hur kan man släppa upp ett gäng tondöva stil-analfabetar på scen? Usch!

That´s it. Nu skriker min kropp efter sömn. Eller smörgås….

/Bob

Andra bloggar om: , ,

Annonser

13 svar

 1. Jag vågar knappt säga det, men jag gillade också Tommy Nilssons låt. Lite i alla fall..

  Men mest gillade jag Andreas låt. Och kan inte heller förstå hur den inte ens kunde gå vidare. Men jag tror att den kräver ett par genomlyssningar först…

  Och jag gillade Unos och Irmas låt. Men hallå! Unos glasögon var nästan lika fula som Irmas blomma. Eeeew.

  För övrigt förstår jag inte heller vem som älskar Anna Book. För nån måste det vara…

  Och tack! 😉

 2. Äh, Uno och Irma kändes som två gamla hippies.
  Jag blev trött efter en sekund. Men jag gillare Unos röst…

  Vem stylar gamlingarna undrar jag.
  Suck!

  Och var så god! 🙂

 3. Men. Alltså. Tommy ”Öppna din dörr” Nilsson? Var det bara jag som fick frireligösa kräkreflexer av titeln? typ ”Älska människan” eller något sånt, var det inte så?

  Jag hörde visserligen inte själva låten, för teven överröstades av musik från annat håll, men titeln räckte för att jag skulle vilja skjuta honom. Eller mig själv. Eller i alla fall teven.

 4. Jag tyckte ingen var sådär jättebra, med ett undantag. Å andra sidan var det musiken det skulle handla om…

  Min man är fortfarande lite sur på att han aldrig fått mig att stöna på det sättet som Lundstedts rumpa.

 5. Anna Book verkar vara charmig, trevlig och ödmjuk till skillnad från inläggets författare.

  Å andra sidan kollade jag inte på delfinalen. Jag ska kolla på Sverigefinalen och Europafinalen. That’s it. Allt mellan är bara crap.

 6. Micke: Jag vet. Det var lite frireligöst. men jag gick igång på powerballaden. Det kanske var det att i relation till de flesta låtarna så bidrog Tommy med lite feeling och pampigehet. Man saknade det lite.

  Trollhare: Du får lära honom. Kanske gå rump-skaks-kurs. Finn säkert nånstans. jag har läst om strippaerobics, så nånstans kan han nog lära sig skaka gumpen.

  Johnny: Jag betvivlar inte en sekund att Anna Book är trevlig, charmig och ödmjuk. Säkert en toppentjej. Och om tävlingen hade gått ut på att vara helylle och charmig då hade jag inte haft några invändningar. Men så är inte fallet, därför blev låten och hon sågad av mig. Om DET gör mig ocharmig, otrevlig och oödmjuk, so be it. 🙂 Själv tycker jag att för många guldkorn slinker igenom om man inte tittar på deltävlingarna. Men finalen e ju lätt roligast…

 7. Ah, men tyvärr är han lika obildbar inom dansens område som jag. Ännu en anledning till att aldrig gifta sig; vi skulle aldrig klara av en bröllopsvals…

 8. Äsch Päsch!
  Det är bara att skaka sin ända. Inte lägga nån värdering i det..

 9. Trist trist trist..
  Anna Book gillas av Anna Book.. Hon försöker nu ta över Carolas Alias som heliga birgitta. När Christer frågade vad Samba Sambero betydde? var snälla rarar Annapannas svar.
  – Sambero står för värme och kärlek precis som mig. bläää..och att hon sen svarade att för de 100 kr som hon vann skulle det gå till lördags godis till hennes barn.. bläääää.

  Nä Schlagern var BBBBB..

  Tycker oxå att Andreas låt borde fått sin självklara plats i Globen.

  Jag tyckte oxå att Tommy Nilssons låt var helt ok.. även om jag trodde att det var Runar som av Gud och heliga Maria fått Tommys röst.. shit såå lika de är, eller?

 10. Lätt för dig att säga… Jag kan garantera att om du hörde mig försöka sjunga skulle du förstå vad jag menar när jag säger att han är lika hopplös som jag…

 11. Pam: Ja, men det är för att de flesta män i deras ålder VET att page inte är en hipp frisyr för en man i medelåldern…

  Trollhare: Men sjunga är en sak. Dansa en annan. Man behöver inte ens ha takt för att dansa. Bara ha kul!

 12. Eh, jo de hänger ihop. Jag är precis lika dålig på båda och han med. Det har nåt att göra med att min kropp är totalt olydig och aldrig gör som jag säger åt den. Jag säger ”jag är inte tjej, jag ska inte ha mens” och den ignorerar mig. Jag säger ”håll balansen och ramla inte av cykeln” och det gör den ändå. Obs. den. Min kropp är verkligen inte jag. Jag har världens sämsta motorik dessutom (min mamma är sjukgymnast så jag har fått höra det tusen gånger…)

  Att dansa är inte kul, lika lite som att det skulle vara kul att träna. Självplågeri. (och ja, jag är jävligt bitter ikväll)

 13. Haha!
  Ok. Jag ger mig.
  Dansa inte och sjung inte för guds skull!
  😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: