Ryggskott?! Hej då, med Grease!

AjajajajajajajajajajajajajajajajAJAJajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja!

Jag börjar få ryggskott. Och det finns inte tid för detta. Låt mig förklara varför.

I Grease så ser just nu sjukdomsstatusen ut så här:

Mattias A har feber och halsont och kan inte vara med i danserna, Magnus är snuvig och hes sedan sept 06 trots att han hävdar att han ”alltid” e frisk annars, Mathias L har tappat rösten och kan inte göra Teenangel som istället görs av Staffan som oxå började känna sig krasslig idag och Kapellmästar-Björn måste sjunga Mathias L:s alla stämmor i kvartetten uppe hos orkestern. Kristina G har feber och kan inte sjunga vilket innebär att Birgitta, som börjar bli febrig med, måste sjunga för henne i skoldansen där Kristina även har utgått från alla danser. Henrik har kroniskt ont överallt hela tiden, plus lite hosta. Och blir det stressigare än så här så kommer snart Sian att svullna upp av stress igen.

Har jag glömt något?

Så ni förstår, jag kan inte få ryggskott just nu. Det hinns inte med. Jag får köra på, med sned rygg. Och ev svullnad. Folk kanske inte kommer märka något? Det skulle ju faktiskt kunna gå en elev på Rydell High med grov skolios och puckel. Alla folkgrupper ska representeras.

Imorgon så spelar jag för de handikappade. De med klumpfot. De med snuva. De med ryggskott!

Mvh

/Jesus

Andra bloggar om: , ,

Annonser

Ett svar

  1. Bobby, nu har du varit brottslig! Minns du inte hon assistenten i en söndagsskola som skrev på söndagsskolans hemsida om vaktmästaren som var sjukskriven för att han hade gjort illa foten? Hon åkte dit för brott mot Personuppgiftslagen, eftersom det är känsliga personuppgifter att berätta när någon är sjuk.

    Nä, men allvarligt: ryggskott kan fixas. Naprapat eller kiropraktor. Det borde finnas såna som har akuttider på helger också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: