Kvinna utskrattad och utbuad… Tror jag det!

Det finns verkligen INGET som är så irriterande när man står på scen som folk som inte respekterar de regler som följer när man kollar på en föreställning. Man fotograferar inte, man filmar inte, man pratar inte högt och visar respekt för de som sliter på scenen. I gengäld så får man artister som respekterar en tillbaka och som gör sitt yttersta för att underhålla dig.

Det e hela är ganska enkelt och ganska självklart om man använder sitt folkvett.

Utom för vissa! Läs här. Kvinna som vägrade förstå att man EJ fick fotografera och att man EJ fick filma showen. Hur svårt kan det vara?!

Alltså, fatta vad hon måste varit irriterande och störig för att personen som står på scen ska bryta hela föreställningen för att be henne gå. Då har det gått långt. Och att resterande av publiken vara lika trött och buade ut henne och applåderade när hon gick. DÅ är man jobbig. Hahaha! Och vad genant att hon är med i tidningen och beklagar sig. Usch, jag skäms.

Men hon fick ju visa upp sin kamera och 80-talsfrilla i media. Det var ju kul…

/Bobby Brun

Andra bloggar om: , , , , ,

Annonser

5 svar

  1. Vilken härlig morgon. Tre nya, roliga inlägg som jag kommer skratta åt hela, långa dagen. Men nu ska jag till jobbet, ska bara surfa in på bolibompablog.com å kolla om de skrivit nåt nytt. Puss min käre.

  2. Men, typiskt att hon går och gnäller i tidningen också.
    Jag blir så irriterad när folk använder ordet ”misshandlad” så lättvindigt. Det är ganska hånande mot de som verkligen blivit misshandlade.

  3. haha, vilken pinsam människa…man liksom skäms å hennes vägnar att hon verkar så korkad.

  4. Det roligaste är ju ändå att hon trots allt tycker att det var det roligaste hon sett! Jag hade varit förbannad och uppretad, men hon är så nöjd så nöjd….. Ja, jistanes….

  5. Herregud, hon är ju white trash personifierad! Det värsta av allt var tydligen att bilderna från KINARESTAURANGEN var borta. Här har hon sparat i flera månader för att gå och käka friterad kyckling med sötsur sås och så inträffar detta!
    Sedan gör ordet ”Arlövsrevyn” att testiklarna åker upp i kroppen i ren protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: