En utmaning

Jag har blivit tagen av Trollhare.

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagen ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Slutligen väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag hatar paprika. Alltså något extremt. Det e det värsta jag vet. Får kväljningar om jag får paprika i munnen. Ett resultat av ett middagsexperiment som min far gjorde på 80-talet som innehöll en sallad med apelsin och paprika. Usch!

2. När jag har bajsat så torkar jag mig inte bakifrån, alltså via ryggen, utan framifrån, mellan benen. Har på senare år insett att detta är väldigt ovanligt. Kära bullen…

3. Jag har fobi för slem i ögonvråna. Om någon jag pratar med har en aning slem i sitt öga så kan jag inte koncentera mig. Stirrar mig blind tills jag inte kan hålla mig och säger till. Oftast lite hetsigt och med sprucken röst.

4. Jag är rädd att folk ska komma på att jag ingenting kan. Att jag faktiskt inte kan sjunga, att jag e kass på att dansa och att mitt skådespelande är under all kritik. Sen skakar jag av mig känslan och låter mitt logiska jag tala mig själv till rätta igen.

5. Som liten parvel blev jag hysterisk när mamma tog med mig för att se ”Micke och Molle” på bio. När jägaren sköt rävmamman så blev jag så upprörd och arg att jag skrek ”jävla jägare, jääävla jägare” så högt att mamma fick ta ut mig från salongen. När jag lugnat ner mig igen och fick gå in för att se resten av filmen så blev jag lika arg igen när jägaren uppenbarade sig. Slutet såg jag aldrig. Vi gick hem.

6. Jag känner mig som finast när jag e hungrig. Hemskt, men sant.

Jag utmanar Nordnegern, Carro, Åsiktstorped-Micke, Mia, As life imitates Art och Matilda

/Bob Moss

Andra bloggar om: , , , ,

Annonser

11 svar

 1. Tvåan var kanske mer än vad jag ville veta, men då är vi iaf två! 🙂

  Och sexan… Önskar jag kunde trolla bort det där för dig…

 2. Har inga ätstörningar. Alls. That is the truth.
  Men jag e förstörd av ett konstigt samhälle och en utseendefixerad branch. 😉

 3. Inga ätstörningar? Du pratar om din mage och glass och sätter in en bild på en person som spyr. Svårt att tolka det på något annat sätt…

  Det finns många sätt att ha ätstörningar på. Själv kan jag inte kräkas, men jag har det ändå. Sedan får det vara samhället eller vadsomhelst som orsakat det. Problem som problem.

  Och, nu vet jag att jag låter nojig, men det hör faktiskt till sjukdomsbilden att förneka att man har problem.

 4. Jag nappade på utmaningen! Just so you know. 🙂

 5. Va? Torkar folk i allmänhet sig bakifrån? Var hittar man den statistiken? Jag är i vilket fall lika queer som du där haha…

 6. JA!
  Jag var lika chockad. Alla jag snackat med torkar sig bakifrån. Helt absurdt enligt mig, men that´s the way it is.

 7. Jag torkar mig också framifrån när jag har bajjat. Jag trodde jag var ensam om det, ha ha ha Seriöst alltså. Skönt att vi är fler:D

 8. Åh. Det här inlägget är lixom som ett forum för alla framifrån-torkare. Det gör mig varm inombords! Att man kan föra människor samman så här.
  😉

 9. Jag gör det också framifrån. Fast det kanske är vanligare som tjej?

 10. Hm.
  Ja, jag har en teori om att det är det faktum att jag växte upp tittandes på min mor och syster badrumsvanor. Framifrån-tork e ju praxis vid kissning. Kanske såg jag och applicerade på bajsning… hm.

 11. hrm, vettigt samtalsämne 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: