My day so far

08.00-09.59

Telefonalarmet ringer. Snoozar till 08.30. Hoppar in i duschen, gör mig iordning och ska ringa Erik, pianisten som jag ska repa med nu på morgonen, som ska ge mig vägbeskrivning till replokalen för att till min förfäran upptäcka att det är fel på mitt nät och jag inte kan ringa. Jag får undsättning av eniro.se som ger mig adressen och jag hetsar ner till tunnelbanan, sveper en kaffe och hamnar 20 minuter senare ute i Enskede där jag till min stora lycka upptäcker att min telefon mirakulöst helat sig själv. Ringer Erik och han guidar mig till studion.

10.00-11.59

Repet flyter på bra. Minuset var väl att jag i all stress inte kunnat sjunga upp ordentligt så första halvtimman låter jag mest som en dålig imitation av Janis Joplin. Men alla luftiga aaahhh-stämmor låter toppen. En strävhårig tax förgyller min tillvaro och nu e jag assugen på att skaffa vovve.

12.00-13.59

Martin ringer. Vi möts upp på ett Thaimat-ställe på Fridhemsplan och käkar massa gott och skvallrar med munnen full av jordnötsås och kyckling i kokosmjölk. Fatima slår en pling och vi skriker lite i telefonen för att vi ska jobba ihop igen på Schlagerkvällen på Pride-Festivalen då vi, och Daniel Engman och Anna Nilsson, ska vara huskör. Av en slump så ska hon fika i samma område. Med Pernilla, min gamla kollega. Vi bestämmer oss för att joina.

14.00-15.59

Jag känner mig obekväm i vad jag har på mig och drar med Martin hem till mig innan vi möter upp Fatima och Pernilla. Jag byter kläder (jag kör på en 70-tals look nu som passar perfekt med min nya mustasch) och rakar mig sen drar vi ner till Västermalms Gallerian där vi möter upp tjejerna. Skvaller om vem som fått ”Footloose”, ”Rivierans Guldgossar” och andra jobb avverkas och allt känns sådär härligt Stockholm som jag har saknat nere i Malmö. Äntligen är jag tillbaka i händelsernas centrum.

16.00-17….

Jag kommer hem och kollar mig i spegeln. Mitt hår är som ett kråkbo. Tjockt och för långt och det passar lite för bra in på min retrostil så jag slänger mig på datorn och låter eniro.se hjälpa mig än en gång. Hittar telefonnumret till Salongen som jag hört ska vara toppen och får mirakulöst en tid tills ikväll. Så kl 19 ikväll ska jag göras om. Det var nog 2 år sedan jag klippte mig på salong sist. Det har alltid sköts på teatern innan. Nu ska jag passa på att skaffa nått crazy innan produktionen på ”Mamma Mia” tvingar mig skriva på nått galet papper om allt jag INTE får göra med mitt utseende. Muahahahaaaa!

Nu är det dags att uträtta mer primära behov.

/Bobby

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

Annonser

3 svar

 1. Om du ska ha Magnum PI mustasch borde du skaffa Magnum PI frisyr. :D:D:D

 2. Hm.
  på väg dit nu. Ska suga på saken…

 3. Malmö: Frisör Malmö, Vi bryr oss inte bara om ditt hår utan också om dig som individ.
  Hos oss jobbar fyra frisörer med lång erfarenhet och vårt mål är alltid
  att du som kund går ut från salongen och känner dig
  100% nöjd. Välkommen till din frisör i Malmö!, Bästa
  Frisören i Malmö stad
  Du är välkommen att höra av Dig till oss på CreaDecor.
  I September 2013 öppnades CreaDecor som betyder
  skapa skönhet. Målet var att skapa en salong med lite djupare
  omtanke där man kunde hämta energi. Välkommen till CreaDecor
  i Malmö
  Kom in till oss, unna dig en behandling och lyxa till den annars
  så stressiga vardagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: