På knä

Här står jag på knä på mitt golv hängandes med överkroppen på sängen för att nå min laptop, önskandes att jag stod på knä av helt andra orsaker än att jag inte äger någon stol. Eller bord. Eller ens en pall.

Mitt möblemang består av min omskrivna luftsäng, en banankartong, en ormbunke (då dess kompis murgrönan just dött), en 14-tums tv, en provisorisk tvbänk som igentligen är en metallåda, en ful 90-tals rislampa från ikea, samt min laptop som ligger lite överallt där jag behagar ligga och surfa.

Låter det vackert?

Tja, det e ju bättre än en låda på gatan. Men jag skulle verkligen vilja ha en stol, men vågar inte köpa en ifall den inte passar in när jag väl börjar renovera. Suck. Vad göra lixom. Och barnen i afrika har fortfarande ingen mat.

Nu börjar mina knä göra ont.

Fortfarande av helt fel anledning.

Fan.

/Bobby

Andra bloggar om: , ,

Annonser

7 svar

 1. Du är lite som den där personen på bussen häromdagen. Han med helt fel kläder..
  Men jag hoppas verkligen att det är för att du skall renovera hemma.
  Du är ju lite av en stilnörd annars jö..

  pöss

 2. Det är klart att det är därför!
  Min hem ska bli fab. Jag ska bara ta mig för att sätta igång först. 😉

 3. Jag stod på knä vid datorn i 4 månader innan det nyligen införskaffades ett datorbord – thänk god för IKEAs kredit! Knä vid datorn är ju ingen hit direkt..

 4. Åh, du kan få stå på knä hemma hos mig närhelst du vill…

  ;-P

 5. Att stå på knä av rätt orsak är onekligen trevligt! 😉

  Vad gäller stolproblemet. . . det är ganska nedrigt det där. Man vågar liksom inte köpa saker, för man vet att det som passar in nu, det passar kanske inte in senare. Jag är superpetig med sånt. Fick ett par svart/vita panelgardiner av min mor häromdagen och de är verkligen riktigt snygga. . . men de passar inte in i mitt nuvarande rum! De kommer att passa i den kommande lägenheten, men definitivt inte i mitt gamla rum hemma hos mor & far. Trots att jag vill slänga upp dem NU för att de är så oroligt snygga. Men gjorde jag det skulle ju balansen rubbas. Disharmoniskt= urk.

 6. En pinnstol från Myrorna?
  Bara sålänge liksom, innan allt blir fab 😉

  Ha’re

 7. Jag håller med Caya (?)! Robin, allvarligt!? Sedan när har du börjat fundera så mycket på dina inköp?!? Du går ju på stan hela tiden o köper en massa onödiga prylar?! S´ånt som du i stunden känner att du ”bara måste ha”. När du sedan kommer hem så undrar du ofta ”varför köpte jag den här?” Det kommer du garanterat inte känna om du köper en stol, eller en liten pall för en hundring! Annars kan du ju ta upp din cykel med bockstyre (som var ett sån´t fantastiskt bra köp…) och sitta på den så länge….
  Looove U….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: