”Homosexuallitet är synd”

Nu tappade jag hakan.

Nu har antikrist i form av en läskig page-tant vid namn Maria Hallman skrivit en bok som heter ”Homosexuallitet är synd”.

Synd om vem? Synd om dina barn, tanten, som måste växa upp med en sådan oerhört trångsynt mor som du. Synd om dig som väljer att se fel i andra istället för att blicka inåt och ta itu med dina egna tillkortakommanden. Synd om oss som måste lyssna på dig och din förlegade livssyn.

Hon har gjort en reklamfilm.

Hon promenerar över sten, står i skogen och ler. Vinden blåser i hennes kluvna toppar och en läskig småländsk röst vill få oss att köpa hennes hatpropaganda. Allt till billig, glad, syntmusik.

Nej, Maria Hallman. DU är synd. 

/Bobby

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,

Annonser

27 svar

 1. HAHAHA, förlåt….men hon är ju en parodi på sig själv.

 2. Men va i Helvete..åhhh är rasande,ledsen och förvirrad.
  Fy fan vilken otroligt sorglig liten människa!!!

  Skrattar åt vilken otroligt okunnig, rädd, hjärtlös bitch hon är. HA HA HA..

 3. 1. Visst är det härligt att vissa verkligen vet hur man gör en reklamfilm!? Man kan fundera på om det krävdes många omtagningar för att regissören (Spielberg?) skulle få just det rätta snubblandet på stenarna med på film? För leendet lyckades han/hon nog fånga i första tagningen, det är garanterat ständigt påklistrat.
  2. Jag blir så imponerad över de personer som ägnar så mycket tid åt en fråga som på papperet inte borde betyda så mycket för vederbörande. Tror bestämt att ingen lägger ner så mycket av sin tid på en fråga som är perifer i ens tillvaro. Alltså: Kvinnan har haft funderingar över sin egen sexuella läggning. Kanske träffade hon sin drömprinsessa när hon var sjutton men blev rådumpad!?

 4. Haller med dig Fredrik, speciellt punkt 2. Mycket intressant, vad ar det hon forsoker dolja egentligen?

 5. Var den där reklamfilmen for real? Den såg ut som en dålig parodi på tv-shop. Det är ju bara rent bullshit. Den lär ju INTE vara någon försäljningssuccé, och jag är rätt bombsäker på att varken regeringen eller sveriges universitet har köpt den. Vilken jävla idiot. Jag hoppades att hon skulle ramla när hon gick där på stenarna, men nej. Hoppas hon gjorde det under inspelningen och slog sig riktigt hårt!

  Trångsynta, nonchalanta ragata!

 6. Fan vilken ful reklam.. Och hennes nuna sen uhh :6
  Såg direkt att hon är en sån där jobbig människa som
  jag skulle göra ALLT för att undvika. Fast iofs,
  hennes okunnighet skulle jag lätt kunna utnyttja,
  then go for the kill!!

 7. Ja hon är verkligen vidrig.
  När hon vänder sig så där mot kameran och brister ut i ett leende så får jag kalla kårar.

  Fredrik: Väldigt intressant teori. Kanske är det så att Maria Hallman vill ha mutta igentligen. Hm.

 8. Alltså… Det här skulle kunna vara skitroligt. Egentligen. Jag menar det är extremt dåligt filmat, hon tappar balansen när hon ska gå vackert över klipporna, speakerrösten är patetisk, hon ler på kommando och synthmusiken ska vi inte ens tala om. Men jag blir rädd. På riktigt rädd. Fy fan säger jag….

 9. alltså – man ska ju inte garva åt sånt här, men hur ska man annars fejsa det? att försöka argumentera med henne skulle ju vara som att prata med en betongvägg, förutom att betongväggen är sexigare.

 10. ”En väckelseskrift om en ödesfråga för Sveriges framtid.”
  ”Boken som presenterar sanningen i värld full av lögner!”
  (”Biställ den idaug!”)

  Hahahahaaaa men ursäkta, nä men seriöst, det här var det fulaste och sämsta jag sett.
  Allt är fel. Noll poäng liksom, hon plockar inte en enda pinne rätt.
  Hej då och godnatt Maria Hallman, hoppas du sätter en kuk i halsen och dör i Myresjö.

 11. Fy f-n!! Det här var bland det sjukaste jag sett, man tror ju inte att det är på riktigt..

 12. Snittsig melodi…

  Såg en intervju med denna underbart distanslösa kvinna i nåt lokalprogram/landet runt/sverige i veckan-likande program för ett par år sedan. Hon såg så bekymrad så bekymrad ut och tyckte så synd om sig själv för att inget förlag ville ge ut hennes bok. Strök med handen utmed bokryggen och suckade över världens brist på förståelse.

  Själv fnissade man för sig själv i TV-soffan och tänkte att ibland är världen bra god och att det som verkar vara dynga oftast är det också.

 13. Hahahhahahaahhahahah! Snacka om 80-tal. De har verkligen stannat i tiden de där frikyrkliga smålänningarna. KLart att regeringen har den! Skickar man ett ex dit så skall det arkiveras och diarieföras. Ungefär som att låta Statens provningsanstalt testa en värdelös produkt. Man säger att den är testad av statens provningsanstalt, men nämner inget om resultatet. 🙂

 14. Meen. . . nog för att vi lever i ett fritt land, men det finns väl ändå gränser för vad man får skriva om? Får man verkligen ge ut en sån där bok?! :S

  Jaja. Hon lär ju inte sälja särskilt väl ändå. Dessutom känns ämnet uttjatat. Hade hon velat väcka mer intresse kanske hon skulle givit ut en bok med namnet: ”Heterosexualitet är synd.”

 15. Läskigt var ordet, sa Bull

 16. men …. det är en frireligiös gård som ligger bakom. Jag tycker det är lite gulligt att bli upprörd över en sån här sak, men tänk på att personerna som ligger bakom det här är ungefär som God Hates Fags-människorna i USA. Same same, but different.

  Det är liksom hopplöst att diskutera med religiösa människor. Det som är läskigt är om de skulle bli en majoritet, men som tur är pekar trenden åt motsatt håll.

 17. ahem. ”religiösa” som i ”världen idag-religiösa”. sorry. det finns såklart en religiös majoritet som är vettig.

 18. Den är ju helt wunderbar. Inser de inte att hon ser helt muppig ut när hon går omkring med sitt fula leende och snubblar på stenarna? Man riktigt ser hur självgodheten lyser igenom. Trasiga trasiga människor.. Hallman verkar höra till den mest stoliga fallangen av kristna, nämligen bokstavstrogna. Vilket innebär att jorden är 6000 år gammal och homosexualitet är en synd. Men i bibeln står också att kvinnor inte får vara präster. Men Hallman är ju pastor. Hur går det ihop? Vanligt bland bibeltroende det där, att plocka det man vill ha o blint hävda att ”det står ju i bibeln!” men sedan mörka de delarna som inte passar.

 19. Jag är Mamma till min homosexuella son ,jag är så ledsen ,varför skulle han bli sån ,jag kan inte aceptera de alldrig

 20. Och du kan uppenbarligen inte stava heller. Har det något med intelligens att göra kanske. Att du inte har förståelse för att människor föds olika och hur alfabetet och det svenska språket är uppbyggt?!

 21. Du är en väldigt otrevlig mäniska ,du är väl bög kan jag förstå för dom är otrevliga.

 22. Jaså, ”dom” är otrevliga?
  Ja, det kan vi nog vara. Mot folk som förtjänar det. Jag anses nog vara ganska trevlig annars. Men mot dig Carina Karlsson, har jag ingen lust med att vara trevlig.

  Vill bara påminna dig om att jag kan lätt ta reda på vem du är via din ip-adress och om du säger något mer homofobiskt så kan jag hur lätt som helst polisanmäla dig för hets mot folkgrupp. Och det vore definitivt otrevligt för dig.

 23. Carina Karlsson du borde skämmas…
  Maria Hallman du borde skämmas ännu mer!
  För sista gången, det är absolut inget fel på att vara homosexuell!!!
  ”Man blir kär i personen, inte könet”
  (Och dessutom är ju Dumbledore gay! 😀 Har du nått att säga emot en av de störst trollkarlar som någonsin funnits, Carina Karlsson??)

 24. Håller med Alma! Se upp så jag inte kommer och använder en av de oförlåtliga på dig, Carina Karlsson!

 25. Man får väl tycka vad man vill,är det inte ett fritt land

 26. Vem är det som hetsar? Vem är det som hatar? Varför måste alla tycka lika? Vi har väl yttrandefrihet, eller? Man behöver inte tycka om boken alls, eller hålla med, men det hat ni spyr ut kommer tillbaka på er själva. Som att spotta snus i motvind! Sverige är ett trångsynt land där bara en åsikt i taget får plats. Sorry! Använd en annan taktik om ni vill att folk ska lyssna…….

 27. ”Synd om oss som måste lyssna på dig och din förlegade livssyn”

  det är inte synd om oss det här var det roligaste jag hört på väldigt länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: