Galen

Jag hatar, verkligen hatar folk som titulerar sig som ”galen” i sina texter på diverse sidor här på nätet.

Vadå galen? Vad är det som är så galet? Innebär det typ att dom ibland beställer in en öl till när dom sagt att de bara ska ut och ta EN öl? Är det det som gör dem galna? Eller att ibland så spelar de hög musik, typ Europe, efter kl 20 trots att de vet att man inte får spela hög musik då för bostadsrättsföreningen. Shit vad galet! Eller betyder det att de ibland bara får för sig att ”Nej, jag hoppar inte av vid min vanliga station, jag åker en bit till, helt spontant”, trots att de får gå mycket längre då? Kanske räcker de ut tungan åt barn när deras föräldrar inte ser på?!

Är det det som är så galet? Det är inte det minsta galet. På sin höjd en smula spontant. Sluta kalla er galna för helvete!

Eller så är de verkligen galna.

De fantiserar om att gå bärsärkargång med en köttyxa på tunnelbanan medans de sjunger ”Bäbä vita lamm”. Eller så börjar de skrika och vråla varje gång de ser en arméjacka för att sedan springa och gömma sig i närmsta källare. Kanske plågar de djur i sin lägenhet och matar grannfrun tills hon blivit så fet att hon inte kan gå. Eller så pratar de bara rövarspråket och kissar på sig om nån svarar. Eller så äter de skruv och går till doktorn för att klaga på magsmärtor.

Då är man galen. Men är det verkligen något man vill skylta med? Ljug för fan.

Nä, bojkotta alla som hävdar att de är ”gaaaalna”!

/Bobby

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

Annonser

3 svar

  1. Jag gillar inte det där heller. Det är ganska respektlöst mot folk som verkligen är galna. Dessutom är det löjligt som fan.

  2. eller så har de tvångstankar i stil med att de måste klippa sig i underläppen så fort de ser en sax.. det är ju lite galet. Eller spontant, det beror på hur man ser det..

  3. ”å ibland slänger jag in en röd strumpa i vittvätten – man måste vara lite wild and crazy sådär, who-oooh!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: