Vad är det som är så fantastiskt med Fantastiska 4:an?

Jag är besviken. Hur svårt kan det vara att göra en bra superhjältefilm? Jag menar 90 % av personerna som går in i biosalongen har redan bestämt sig för att älska filmen enbart på kriteriet att det handlar om människor med superkrafter. Allt regissören och manusförfattarna behöver göra är att bibehålla deras kärlek.

Och det misslyckades de fett med. ”Return of the silversurfer” var kass! En massa bröllopstjafs och dåliga repliker och karaktärer som är lika ytliga som det tunna skikt med svett som jag har på pannan nu.

 Och en annan sak. Mr Fantastic. VAD är så fantastiskt med att vara gummiäcklig och sladdrig. Vilken som helst av de andra karaktärerna är mer Fantastic än honom. Vilken urbota dum superhjältekraft. Typ i klass som Clamydia-Girl och Paper-boy.

Tacka vet jag Xmen.

Usch. Och så mår jag illa efter allt godis. *kväljning*

/Bobby

Annonser

6 svar

 1. Du har så rätt om mr fantastic, förstår inte heller vad som är speciellt över honom.

  och filmen var ju allmänt dum.

 2. E film som jag varmt rekommenderar att INTE se är ”Transformers”! Kan ha varit den sämsta jävla film jag sett i mitt liiiiiiiiiiiv!!! Som tur var så såg jag den med 3 till och hälften av dom tyckte att den var rätt underhållande så kvällen var inte en ”complete waste of time”! Men jag ville skrika fula ord mot den vita duken under hela filmen! Fick bita mig i tungan…..

  kram på dig! jobba inte ihjäl dig nu!

 3. mm, det är fan en ruggigt kass film. eller så var det min bakisångest när jag såg den. fast mest är den nog kass…

 4. Sag ocksa Fantastiska 4:an i helgen, och aven om det inte var den samsta filmen jag sett sa var det verkligen inget att hurra over. Jag fattar t ex inte grejen med Jessica Alba, visst hon her ser bra ut etc men hon ar f-n i mig ingen bra skadis. Haller med dig Bobby, tacka vet jag X-Men speciellt 1:an och 2:an.

 5. Hoppsan. Så fantastiskt osugen jag blev på att se den filmen nu då.
  Det är nog lika bra. Låter som om jag garanterat blivit besviken.

 6. Ah. Medhåll. I like.

  Men Fina: I löved Transformers. Den var asbra. Humor och bra action. Och visst, det handlar om jättestora robotar som kan göra sig till bilar och pratar med basröst, men what the fuck. Det visste man ju när man satte sig och kollade. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: