Hatar Danmark

Idag hade jag 53 stycken danskar som jag tog hand om och serverade hela kvällen (tillsammans med 2 servitriser).

Deras nota hamnade på 57.000 kronor.

Vår dricks var på NOLL kronor.

Jag hatar danskar.

/Bobby

14 svar

  1. HAHAHAHAHA.

    Okej jag ska inte garva. Men HAHAHAHA.

  2. Been there, Done that! Jag hade oxå ett sällskap på drygt 50 danskar på Golden tillsammans med två till…. vi fick 22 kronor i dricks… vet inte vad som e värst. Får man noll så kanske dom glömde bort det… men får man 22 kr på tre pers för en HEL JÄVLA KVÄLL. Det är ju förnedring….
    Jag är med dig Bob! Hata dom!

  3. Hehe, jag kan inte annat än att hålla med. Vi var på Bornholm förra sommaren och danskarna var de mest dryga, oförskämda stolpskotten vi någonsin träffat på! Så nu samlar vi på artiklar som rackar ned på danskarna och kommer inom kort sammanställa dem i en pocketbok som vi förväntar oss blir en storsäljare. Helt allvarligt, vi samlar faktiskt på danskjävlarartiklar… Judge us not.

  4. Ah, jag är inte den enda ser jag. Skönt!
    Jag är inte den enda de snålat sig emot.

    Sara:
    Haha! fan vad roligt. Jag kommer garanterat köpa din bok. Asbra idé!

  5. Jobba på Wallmans i Köpenhamn ett år, så får du känna på det där typ VARJE KVÄLL!!! 😉

    Danskarna är helt emot dricks. Så är det bara.

  6. Jaaa, men ni tjänade ju typ en miljard mer än oss i grundlön oxå. Haha!

  7. Toppen !äntligen ett forum för mej.
    danskar är ett helt enkelt ett litet otäckt och snålt släkte.
    Se bara hur en vanlig dag i en dansk´s liv ser ut .
    Börja dagen med ett Tokfett wienerbröd som man sköljer ner med blaskkaffe för att sedan toppa med ett glas sprit. ikläder sej därefter i Manchesterkostym (företrädelsevis brun)Röka 35 cecil cigaretter utan filter om dan blandat med hash rökt i nånting som ser ut som stort brännbollsracket dricka 15 öl plussa på med cigarrer för att kunna få den rätta danska vokabulären ,när man sedan är tillräckligt i gasen så skall man idka gruppsex på nån bordell akompanjerat av den mest gräsliga pipskäggsjazzmusik man kan tänka sej . Sedan äts det ett gigantiskt ”smörrebrö” med remoladsås och nån slags dallrande fett på med ännu mera öl och hash, Allt detta för att kunna kalla sej gemytlig och att kunna dissa varenda Svensk som ful full å dum. Den Danska musiken är sedan ett kapitel för sej med highligts som Gnags och Röde mor och Shu bi doa ,bröderna Olsen. Danmark ett land där ett högerpolitiskt parti döper sej till Venstre.Jag får hata vidare nån annan gång då min tid tryter. mvh Nässjögrabben.

  8. […] Nässjögrabben Jag skrev ett inlägg för ett tag sen om snåla danskar. […]

  9. Har vært i Sverige mange ganger og bodd der til og med et halvt år. Flere ganger på restauranger, caféer og annet har jeg prøvd å gi tips (drikks) og de allerfleste stedene ville de ikke ta imot det, en gang insisterte jeg til og med, siden jeg skulle reise videre til Norge og Danmark og de ble sinte. Bare på noen få restauranter, mest i Eskilstuna og Göteborg (ikke Stockholm) var de ok med det (kanskje fordi jeg snakket norsk).

    Dertil kommer det jeg har jobbet som som tourguide i Spania med alle Skandinaver, og Svensker er ALLTID dem som gir dårligst tips. Noen ganger snakket jeg til og med svensk, lite hjalp det. Nordmenn tipser best, deretter dansker og helt i bunn kommer svensker. Utover det er også svensker dem som drikker seg drittings og spyer hver kveld (nok fordi lønn kontra alkoholpris i Sverige er så lav så dem kompenserer i utlandet). Nordmenn gjør ofte òg det, men ikke så ofte som svensker. Dansker drikker oftere, men har mer avslappet attitude og drikker seg ikke fra forstanden hver hveld ute.

    Sist men ikke minst, så er vel nok Sverige det kjedeligste landet jeg noensinne har levd i. Dette ses med til og med i at svensker drar til Norge i massevis for å jobbe og ikke menger seg med andre enn dem selv, oftest. I perioden som guide, siden med SAS mennesker og til slutt på jobb i Stockholm i et internasjonalt call-center, endte det vel med de norsktalende og dansktalende hang ut sammen, og svenskene til slutt fikk gå ut med dem selv.
    Heldigvis var det noen koselige mennesker på jobb. Skulle jo bare mangle, ville også vært imot statistikken hvis det ikke var det, men generelt var det en kjedelig opplevelse i Sverige. Sneversynede, kjedelige, småborgerlige, innestengte og overforfengelige mennesker uten sanne verdier og moral.
    Følte meg også hjemme med en gang i Danmark. Nei, kjipere gjeng en svensker må man se lenge etter.
    Det med Danmark og politik har du rett i. Transport, politik, været og natur, stinker mye mer i Danmark og der er Svensker bedre.

  10. Titlen på innlegget er vel og feil, burde vel hete ”jeg hatar Danskar”, da man ikke hater et land fysisk fordi noen folk ikke tipser (gir drikks)?

    men uansett

    Her kommer ting jeg ikke liker ved Danmark:

    Været er ofte elendig. Det kanskje snør i Norge og Sverige, men det regner i det minste ikke en hel sommer. Ofte blåser det og, helt inn i helvete.
    Det er få områder med skog. Det meste av skogen er plantet uansett. Ringe naturopplevelser i Danmark. Det er bare bra i Juli på stranda hvis det er varmt og ikke regner.
    Transporten utenfor de 3 største byene er hel elendig. Ofte er det ingen buss etter kl 20, eller toget slutter kjøre
    kl 14.

    Dansk moms på allting og alt for høy skatt. Arbeidsskat som starter ved 45%, fy faen nei. Alt for høyt.
    Alt for høy moms på biler, og alt alt for dyr regionaltransport.
    Politikere som er helt idioter og mange af dem med ringe engelskkunnskaper
    Alt for dårlig service på sykehus og hospitaler.
    Dansk uttale blir ringere år for år. Mange folk uttaler ganske enkelt ord helt feil, selv ut fra dansk standard.

  11. I don’t know if it’s just me or if everybody else encountering
    problems with your website. It looks like some of the written text within your content
    are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening to them too?
    This may be a issue with my internet browser because I’ve had this happen previously. Thank you

  12. Link exchange is nothing else except it is just placing the
    other person’s webpage link on your page at proper place and other person will also do similar in support of you.

  13. Hey! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization?
    I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good
    success. If you know of any please share.
    Thank you!

  14. Howdy, I came across your website by means of Google though hunting for a equivalent theme, your website got here right up, this indicates fantastic. We’ve added to our favorites|included in social bookmarks.

Lämna en kommentar